Copyright

Het geestelijk eigendom, dus het auteursrecht op al het werk op 'Vanaf de Zijlijn' berust bij André Manssen. Om het 'overnemen' te vergemakkelijken, publiceer ik al het werk op 'Vanaf de Zijlijn' onder de 'Creative Commons Licentie':

Creative Commons-Licentie

Dit betekent dat - tenzij anders is vermeld - de teksten op 'Manssen blogt Vanaf de Zijlijn' in licentie gegeven volgens een

  Over de afbeeldingen op dit blog

  Tenzij anders vermeld, mogen de afbeeldingen op dit blog - in welke vorm dan ook - niet worden hergebruikt. De door mij op dit blog gebruikte afbeeldingen vallen dus niet onder de door mij  afgegeven CC BY-NC-SA 4.0 licentie.

  De afbeeldingen op dit blog heb ik zelf gemaakt of heb ik gedownload van en/of samengesteld (aangepast) van afbeeldingen, gevonden op Pixabay.com, de website met:
  "Gratis afbeeldingen en video's die je overal kunt gebruiken.
  Alle afbeeldingen en video's op Pixabay zijn vrijgesteld van copyrights onder Creative Commons CC0. Je mag ze downloaden, aanpassen, verspreiden en royalty-free gebruiken waarvoor je maar wil, zelfs in commerciële toepassingen. Geen bronvermelding nodig. Meer informatie..."

  Social Media Buttons ('Volg Vanaf de Zijlijn ook via...')