maandag 2 juli 2018

'Manssen blogt Vanaf de Zijlijn' gaat vanaf vandaag op 'zomervakantie'-stand..! En.., een tip voor de laatste schoolweek / -weken


De 'zomervakantie' komt steeds dichterbij. De 'regio Zuid' sluit a.s. vrijdag 6 juli de schooldeuren; de 'regio Midden' doet dat op vrijdag 13 juli en de 'regio Noord' tenslotte op vrijdag 20 juli.

Kortom: je hebt nog een drukke tijd te gaan! Ik denk dat er in de week / weken voorafgaand aan de zomervakantie niet zoveel behoefte bestaat aan allerlei blogposts en als je straks echt vakantie hebt, helemaal niet!

Ik doe het daarom de komende 'zomervakantie'-tijd een beetje rustig aan met bloggen en dus gaat dit blog in 'zomervakantie'-stand 😎. Dat houdt in, dat ik tijdens de 'zomervakantie'-tijd alleen een blogpost publiceer op dinsdag en donderdag en in het weekend een overzicht van de interessantste artikelen uit mijn RSS-reader.

Een tip voor de laatste schoolweek / -weken

Op de Yurls 'Einde schooljaar' vind je leuke tips / ideeën voor de laatste week / weken van dit schooljaar.


Op deze Yurls staan o.m. het 'Yurls Werkboekje Einde schooljaar' en voor groep 8 het 'Werkboekje Afscheid van de basisschool', knutsel- en tekensuggesties einde schooljaar - vakantie - zomer, het Kies-pad en Doe-pad 'Vakantie' en nog veel meer.

En dus...

wens ik je de komende week / weken héél véél sterkte en geniet van die laatste schoolweken. En voor straks wens ik jou een hele fijne vakantie met een heleboel zon 🌞! Rust lekker uit en laad de batterijen lekker op voor het nieuwe schooljaar!

Bron schermafdruk/afbeelding: Rijksoverheid - Zomervakantie 2018

2 opmerkingen:

Als je een reactie plaatst kun je op drie manieren reageren:
- met jouw 'Google'-account,
- met jouw naam en eventueel de URL van jouw website / weblog,
- anoniem.
Mijn advies: Reageer altijd anoniem. Er worden dan géén gegevens van jou bewaard!
Voor meer informatie: Lees de privacyverklaring van dit edublog.

Je reactie wordt niet meteen geplaatst, maar eerst door mij gemodereerd.