zaterdag 2 juni 2018

De nieuwsbrief 'Webwijzer Zomer 2018' van Schoolbordportaal is uit met allerlei online lesmateriaal over de zomer én ...

De nieuwsbrief 'Webwijzer Zomer 2018' van Schoolbordportaal.nl is uit met online lesmateriaal over de zomer.

Schermafdruk deel Webwijzer zomer 2018
"Het einde van het schooljaar nadert en we kunnen inmiddels genieten van het heerlijke zomerweer. Wij hebben voor u prachtig lesmateriaal verzameld bij het thema 'zomer': o.a. een timer, een spel- en oefenboekje, een leuk liedje en een lespakket over strand, zee en duinen. Verder in deze nieuwsbrief vindt u nieuw en uitgelicht lesmateriaal voor het primair onderwijs..." Lees verder »
Algemeen Zomer | filmpjes | spelletjes | liedjes | (prenten)boeken | apps

Aan het einde van deze nieuwsbrief staat te lezen..

"Wij wensen u veel succes met het afronden van het huidige schooljaar en alvast een fijne vakantie toe. Mocht u in de vakantie met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar alvast willen starten, neem dan een kijkje in de verzameling: Nieuw schooljaar...Tot volgend jaar!"
Heb je nog geen abonnement op deze gratis nieuwsbrief..? Meld je dan aan en ontvang de educatieve nieuwsbrieven van basisonderwijs.online. 'n Aanrader!!!

Is het jou ook opgevallen..??

Het 'jasje' van Schoolbordportaal.nl is veranderd! En.., ook de 'link' is veranderd en is nu: https://www.basisonderwijs.online/, maar alle 'portalen' zijn nog steeds bereikbaar onder de 'oude URL'.

Hé, dit is leuk..!

In deze nieuwsbrief staat een een korte beschrijving en de 'link' naar het lespakket  
'Opperdoezer Ronde'. Op zaterdag 2 september 2017 schreef ik de blogpost 'Heb jij wel eens gehoord van 'De Opperdoezer Ronde'..??' n.a.v. een nieuwsbrief van Schoolbordportaal / Basisonderwijs.online.

In de Webwijzer zomer 2018 wordt ook verwezen naar 'Techlab: techniekles in het Spoorwegmuseum'. In mijn blogpost ''Tjoeke-tjoeke-tjoek-kedeng-kedeng-kedeng-kedeng-oe oe'... Online lesmateriaal over de eerste stoomtrein (spoorlijn) in Nederland (1839)' (01/02/2018) had ik ook over dit lesmateriaal geschreven. Ik kreeg toen de reactie dat e.e.a. niet werkte. Ik heb de 'link' naar 'Techlab: techniekles in het Spoorwegmuseum' in die blogpost dus verwijderd. Inmiddels werkt het 'Techlab: techniekles in het Spoorwegmuseum' weer uitstekend!!! Een aanrader!Website / URL online nieuwsbrief 'Webwijzer zomer 2018'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Als je een reactie plaatst kun je op drie manieren reageren:
- met jouw 'Google'-account,
- met jouw naam en eventueel de URL van jouw website / weblog,
- anoniem.
Mijn advies: Reageer altijd anoniem. Er worden dan géén gegevens van jou bewaard!
Voor meer informatie: Lees de privacyverklaring van dit edublog.

Je reactie wordt niet meteen geplaatst, maar eerst door mij gemodereerd.