dinsdag 8 mei 2018

Gespot op de website meester Sander: Mooie poster 'Top 100 leerzame apps en websitesvoor de basisschool – Versie 2018'

Op de website MeesterSander.nl kun je de mooie poster 'Top 100 leerzame apps voor de basisschool - Versie 2018' downloaden.
"Er zijn zoveel goede en leerzame apps en websites te vinden om te gebruiken in de klas. Hierdoor heb je als leerkracht vaak geen idee wat er allemaal beschikbaar is. Om je daar bij te helpen heb ik mijn 100 favoriete apps en websites voor je op een rij gezet. Puur persoonlijke voorkeur en in willekeurige volgorde. Wel heb ik ze voor je geordend op vakgebied. Bij elke vakgebied heb ik een speciale pagina gemaakt met een korte uitleg over de apps en zet ik erbij hoe duur de app is, voor welke leeftijdscategorie, welk leerdoel je er volgens mij mee kunt behalen en waar je de app kunt downloaden. [...]" Lees hier het volledige artikel en download de poster »
Schermafdruk poster 'Top 100 - Leerame apps voor de basisschool'

De poster kun je downloaden door eerst een berichtje te plaatsen op Facebook, Twitter of LinkedIn (je hebt dus pech als je niet op één van deze sociale netwerken zit). Vervolgens kun je de poster downloaden op A4 formaat. Er zit ook een hele grote versie bij om in de personeelskamer op te hangen.

Aan het slot van het artikel vind je een overzicht van de vakgebieden waarin deze poster is ingedeeld. Klik je op één van die 'links', dan kom je op een pagina met de beschrijving van die apps.

En als je toch op MeesterSander.nl bent, kijk dan ook op de pagina 'Apps voor elk thema in de kleuterklas'.

Nog veel meer handige posters die je in jouw groep kunt gebruiken vind je op de website Edulink.nl. Zie ook mijn blogpost 'Edulink biedt allerlei materiaal (apps, posters en meer) om te gebruiken in jouw groep'. In de categorie 'posters' op dit blog vind je een heleboel gratis webtools om zelf posters te maken voor jouw groep (of de personeelskamer).

Website / URL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Als je een reactie plaatst kun je op drie manieren reageren:
- met jouw 'Google'-account,
- met jouw naam en eventueel de URL van jouw website / weblog,
- anoniem.
Mijn advies: Reageer altijd anoniem. Er worden dan géén gegevens van jou bewaard!
Voor meer informatie: Lees de privacyverklaring van dit edublog.

Je reactie wordt niet meteen geplaatst, maar eerst door mij gemodereerd.