woensdag 9 mei 2018

Gespot! Het 'Basisonderwijs forum': Deel op dit forum jouw ervaringen en vraag advies aan collega's uit heel Nederland!

Het basisonderwijs forum is een forum dat specifiek is bedoeld voor leerkrachten in het basisonderwijs en een initiatief van het 'POLS Netwerk', c.q. Sipke Kloosterman en Frank de Witte.

Leerkrachten werkzaam in het basisonderwijs kunnen op dit forum gratis hun ervaringen delen en elkaar vragen stellen over allerlei onderwijszaken.

Sipke en Frank schrijven op dit forum:
"Deze website is zo eenvoudig als hij eruit ziet. Op een overzichtelijke manier kunnen we vragen stellen en van alles met elkaar delen. Reageer gerust op dit bericht met ideeën of tips over dit forum."
Klik op onderstaande afbeelding om deze te vergroten.

Schermafdruk 'basisonderwijsforum.nl'

Het basisonderwijs forum kent drie 'hoofd'-rubrieken die weer verdeeld zijn in 'sub'-rubrieken waarbinnen je jouw specifieke vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen met collega's:

Schermafdruk ''hoofd'-rubrieken en 'sub'-rubrieken'

Wil jij gebruik maken van het basisonderwijs forum dan moet je wel even gratis registeren (account aanmaken). Maar dat registereren is een normale gang van zaken op een forum. Het voorkomt dat 'Jan-en-alleman' er op kan zitten 'klieren'.

Gratis registeren en gebruiken

Het 'basisonderwijs forum' vind ik een prachtig 'medium' voor leerkrachten in het basisonderwijs. Echt een eigen 'stekkie'! Helaas moet ik constateren dat veel 'sub'-rubrieken (nog) 'leeg' zijn...


Ik vraag mij af: Waarom wordt dit forum zo weinig gebruikt..? Wat is de reden van het niet gebruiken van dit forum dat zich specifiek richt op het basisonderwijs..? Is dit handige forum te weinig bekend bij leerkrachten of delen leerkrachten hun vragen, ervaringen met ... en adviezen liever op Twitter en/of Facebook..?

Website / URL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Als je een reactie plaatst kun je op drie manieren reageren:
- met jouw 'Google'-account,
- met jouw naam en eventueel de URL van jouw website / weblog,
- anoniem.
Mijn advies: Reageer altijd anoniem. Er worden dan géén gegevens van jou bewaard!
Voor meer informatie: Lees de privacyverklaring van dit edublog.

Je reactie wordt niet meteen geplaatst, maar eerst door mij gemodereerd.