maandag 14 mei 2018

De nieuwsbrief mei 2018 'Webpaden en meer ...' van Jack Nowee staat online!


De 'Nieuwsbrief Webpaden en meer ...' - mei 2018' van @Jack Nowee staat online. Vanwege de 'mei'-vakantie wat later dan normaal. In deze nieuwsbrief kun je lezen welke nieuwe 'internetopdrachten' er deze maand online zijn gegaan.

#1. Webpad 'Bergen' |  Groep 5 t/m 8
Dit webpad is helemaal vernieuwd!

#2. TipTile 'Bergen' | Groep 5 t/m 8
#3. Meesterproef 'Amerika' | Groep 6 - 7 - 8
Wat vind je nog meer in deze nieuwsbrief ?

  • In de middelste kolom vind je weer divers gratis en exclusief materiaal dat je kunt downloaden. Echter: je hebt voor dit exclusieve materiaal een wachtwoord nodig. Om dat exclusieve materiaal te kunnen downloaden moet jij (of jouw school) geabonneerd zijn op de 'antwoordbladen' die niet gratis zijn, maar die je - gezien het werk wat hieraan is vooraf gegaan - voor een 'prikkie' kunt kopen! Zie de Yurls 'Antwoorden Webpaden'. Als abonnee krijg je iedere maand een 'update' via jouw e-mail met daarin het nieuwe wachtwoord waarmee je weer nieuw exclusief materiaal kunt downloaden.
  • Ook vind je in de middelste kolom allerlei gratis materiaal dat je kunt downloaden. Dit keer de woordzoeker en kleurplaat Pinksteren (pdf) en het 'Jip en Janneke feestspel' (pdf).

  • Aan de rechterkant van de Nieuwsbrief vind je o.m. het materiaal dat in juni 2018 wordt verwacht.
  • In deze nieuwsbrief vind je ook een handig overzicht van al het materiaal dat Jack Nowee in de loop der jaren heeft gemaakt én 'up-to-date' gehouden. Tevens vind je een overzicht van alle antwoordbladen.
Volgende maand verschijnt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In juli en augustus zet Jack Nowee namelijk geen nieuw materiaal online vanwege de zomervakantie.

Website / URL 'Nieuwsbrief 'Webpaden en meer...' - mei 2018

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Als je een reactie plaatst kun je op drie manieren reageren:
- met jouw 'Google'-account,
- met jouw naam en eventueel de URL van jouw website / weblog,
- anoniem.
Mijn advies: Reageer altijd anoniem. Er worden dan géén gegevens van jou bewaard!
Voor meer informatie: Lees de privacyverklaring van dit edublog.

Je reactie wordt niet meteen geplaatst, maar eerst door mij gemodereerd.