maandag 5 maart 2018

De nieuwsbrief maart 2018 'Webpaden en meer ...' (Jack Nowee) met internetopdrachten over 'water' en als speciale toegift allerlei online lesmateriaal rond het thema 'Water'


De 'Nieuwsbrief Webpaden en meer ...' - Maart 2018' van @Jack Nowee staat online. In deze nieuwsbrief kun je lezen welke nieuwe 'internetopdrachten' er deze maand online zijn gegaan. De nieuwe internetopdrachten van maart gaan over het thema 'Water' en zijn dus heel goed bruikbaar als je in jouw groep / op jouw school een project/thema doet over 'Water'.


Internetopdrachten  maart 2018 rond het thema 'Water'Website / URL:
http://doe-pad-water.yurls.net/


Website / URL:
http://webpad-water.yurls.net/Website / URL:
https://www.tiptileonline.com/app/viewer/?id=4d6acef7-f6e8-422e-a6ec-5bca633e8b90
  Op de Yurls 'Webpaden en meer...' staan nog veel met internetopdrachten die direct of indirect te maken hebben met 'water'.
  Bijvoorbeeld deze:

  Wat vind je nog meer in deze nieuwsbrief ?

  • In de middelste kolom vind je weer divers gratis en exclusief materiaal dat je kunt downloaden. Echter: je hebt voor dit exclusieve materiaal een wachtwoord nodig. Om dat exclusieve materiaal te kunnen downloaden moet jij (of jouw school) geabonneerd zijn op de 'antwoordbladen' die niet gratis zijn, maar die je - gezien het werk wat hieraan is vooraf gegaan - voor een 'prikkie' kunt kopen! Zie de Yurls 'Antwoorden Webpaden'. Als abonnee krijg je iedere maand een 'update' via jouw e-mail met daarin het nieuwe wachtwoord waarmee je weer nieuw exclusief materiaal kunt downloaden.
  • Ook vind je in de middelste kolom allerlei gratis materiaal dat je kunt downloaden: 'Keuzeopdrachten maart - groep 4-5' en de 'Quiz-zoeker Boomfeestdag'.
  • Aan de rechterkant van de Nieuwsbrief vind je o.m. het materiaal dat in april 2018 wordt verwacht.
  • In deze nieuwsbrief vind je ook een handig overzicht van al het materiaal dat Jack Nowee in de loop der jaren heeft gemaakt én 'up-to-date' gehouden. Tevens vind je een overzicht van alle antwoordbladen.


  'Yurls'-en met lesmateriaal bij een project / thema over 'Water'


  Yurls 'Thema Water'  Gemaakt door Juf Wampie

  Yurls 'meester Henk - WATER vriend of vijand?'
  'Yurls'-en van collega's juffen en meesters rond 'Water'

  Zoek op www.yurls.net of je eigen Yurls middels het 'zoekvak' op 'thema water' of 'water' en klik vervolgens op de blauwe knop en je vindt een overvloed aan materiaal!


  Geen opmerkingen:

  Een reactie posten

  Als je een reactie plaatst kun je op drie manieren reageren:
  - met jouw 'Google'-account,
  - met jouw naam en eventueel de URL van jouw website / weblog,
  - anoniem.
  Mijn advies: Reageer altijd anoniem. Er worden dan géén gegevens van jou bewaard!
  Voor meer informatie: Lees de privacyverklaring van dit edublog.

  Je reactie wordt niet meteen geplaatst, maar eerst door mij gemodereerd.