maandag 12 februari 2018

Meer weten over de Nederlandse provincies..? Kijk dan eens op de Yurls 'Nederland' en de webpaden over de Nederlandse provincies!

Meer weten over de Nederlandse provincies..? Kijk dan eens op de Yurls 'Nederland', gemaakt door Andre Gilara (Twitter: @AndreGilara).

Klik op onderstaande afbeelding om deze te vergroten.

Schermafdruk Yurls 'Nederland'

Behalve informatie over de provincies vind je op deze Yurls algemene informatie over Nederland, 'links' naar topografie-oefeningen, 'Zo maak ik een werkstuk', 'Kaarten van Nederland', 'Waar komen de plaatsnamen vandaan?', feesten, veeteelt, geloof, aardrijkskunde canon en een algemene toelichting.
Op de pagina 'Nederland' staan ook verwijzingen naar andere 'Yurls-en' van Andre Gilara:
'Machthebbers in Nederland', 'De geschiedenis van Nederland', 'Kunst in Nederland' en 'Bouwwerken in Nederland en de wereld'. Kortom: de Yurls 'Nederland' is de moeite waard om eens uitgebreid rond te snuffelen!

Bijpassende internetopdrachten

Bij de Yurls 'Nederland' van Andre Gilara passen een aantal internetopdrachten, gemaakt door Jack Nowee. Dit zijn de Webpaden: Noord-HollandZuid-Holland, Friesland, Zeeland, Drenthe, Utrecht en Limburg. In de loop van dit jaar verschijnen nog het Webpad 'Overijssel' (juni 2018) en het Webpad 'Noord-Brabant' (november 2018). Nog ontbrekende provincies zitten nog 'in de pen'.

Website / URL:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Als je een reactie plaatst kun je op drie manieren reageren:
- met jouw 'Google'-account,
- met jouw naam en eventueel de URL van jouw website / weblog,
- anoniem.
Mijn advies: Reageer altijd anoniem. Er worden dan géén gegevens van jou bewaard!
Voor meer informatie: Lees de privacyverklaring van dit edublog.

Je reactie wordt niet meteen geplaatst, maar eerst door mij gemodereerd.