woensdag 14 februari 2018

Leuk! 'Foto Serc': Oude foto's van Nederland. Staan er ook oude foto's van jouw woonplaats op...? Nieuwsgierig..? Gauw ff kijken!

Foto's van Nederland uit vervlogen tijden!

Op 'Foto Serc' vind je foto's uit vervlogen tijd. Je kunt zoeken op provincie en plaats. Er zijn ook oude filmpjes te bekijken. Wil je weten hoe 'Foto Serc' werkt? Bekijk dan het uitlegfilmpje hieronder.Oude foto's van Nederland

"Onze geschiedenis is van ons allemaal! Daarom willen we Nederland vastleggen zoals het ooit was (oude foto's) en zoals het is. Want de foto die je vandaag maakt van jouw straat is de geschiedenis van 'morgen'. Klik op een Provincie om jouw plaats te zoeken en de map ''Bijzonder'' is er voor alle nostalgische foto's die niet bij een bepaalde plaats horen. [Bron]"

Uitlegfilmpje: 'Oude foto’s van Nederland met Serc'Bijschrift bij bovenstaand filmpje

"Hoe zag het er vroeger uit in jouw plaats? Of de plaats waar je geboren bent? Of de plaats(en) waar je ouders vandaan komen? Als je daar nieuwsgierig naar bent, zijn er allerlei bronnen die je kunt raadplegen, uiteraard ook via internet. Serc biedt een database met oude foto’s van heel veel plaatsen in Nederland. [Bron]"
Leuke site! Er staan ook oude foto's op van mijn huidige woonplaats.

Website / URL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Als je een reactie plaatst kun je op drie manieren reageren:
- met jouw 'Google'-account,
- met jouw naam en eventueel de URL van jouw website / weblog,
- anoniem.
Mijn advies: Reageer altijd anoniem. Er worden dan géén gegevens van jou bewaard!
Voor meer informatie: Lees de privacyverklaring van dit edublog.

Je reactie wordt niet meteen geplaatst, maar eerst door mij gemodereerd.