donderdag 28 december 2017

Belangrijk bericht voor alle edubloggers! De 'Edubloggersbadge 2018' is vanaf vandaag beschikbaar en te downloaden!

Daar is ie dan..!! De 'Edubloggersbadge 2018', een co-productie van Willem Karssenberg (@trendmatcher) en ondergetekende (@Manssen).

Aangezien je deze 'Edubloggersbadge' op (bijna) alle edublogs ziet, hebben wij gemeend ook voor 2018 geen geheel nieuwe badge te maken, maar i.v.m. de bekendheid ervan dezelfde badge te gebruiken als in 2017 en alleen het jaartal op te hogen.

Je kunt vanaf nu dus jouw edublog verfraaien met deze 'Edubloggersbadge 2018' en de hele wereld kenbaar maken dat jij een edublogger bent. Je hebt vanaf vandaag ruimschoots de tijd om deze badge te downloaden en op jouw blog te plaatsen.

Waar kun je de 'Edubloggerbadge 2018' downloaden...?

De 'Edubloggersbadge 2018' kun je (gratis) op jouw computer opslaan vanaf Edubloggers.nl én deze blogpost. Dat doe je zo (voor het geval dat... 😉):
  • Plaats de muispijl in de afbeelding hieronder.
  • Klik op de rechtermuisknop.
  • Kies in het menu dat je dan ziet Afbeelding opslaan als....

Kies in het menu 'Afbeelding opslaan als...'

  • Je kunt nu de afbeelding - een transparante 'png'-afbeelding - op ware grootte (= 1400 ✕ 1400 pixels) opslaan op je computer en verkleinen naar een grootte die passend is voor je edublog, bijvoorbeeld met het gratis Icecream Image Resizer (freeware) of online m.b.v. de gratis Online Image Editor (gebruik ik zelf altijd om een afbeelding te verkleinen).

De 'Edubloggersbadge 2018'

Meld je edublog aan op Edubloggers.nl!

Tussen haakjes... Heb jij jouw edublog al aangemeld bij Edubloggers.nl..? Op deze website - een initiatief van Willem Karssenberg (@trendmatcher) en Karin Winters (@karinwinters) - staat een overzicht van Nederlands(talig)e edubloggers en dat zijn er inmiddels heel erg veel!. Wil je ook op deze lijst staan, dan kun je je - geheel vrijblijvend en uiteraard gratis - aanmelden via het 'Aanmeldformulier Nederlands(talig)e Edubloggers'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Als je een reactie plaatst kun je op drie manieren reageren:
- met jouw 'Google'-account,
- met jouw naam en eventueel de URL van jouw website / weblog,
- anoniem.
Mijn advies: Reageer altijd anoniem. Er worden dan géén gegevens van jou bewaard!
Voor meer informatie: Lees de privacyverklaring van dit edublog.

Je reactie wordt niet meteen geplaatst, maar eerst door mij gemodereerd.