maandag 11 september 2017

Internetwijzer Basisonderwijs en Meester Sipke nu geschikt voor gebruik op je mobiel

Na de 'OnderwijsNieuwsDienst' (OND) zijn nu ook de oude vertrouwde en bekende  'POLS Netwerk'-websites Internetwijzer Basisonderwijs en Meestersipke.nl aangepast en geschikt gemaakt voor gebruik op je mobiel (telefoon/tablet).

Internetwijzer Basisonderwijs is ondanks alle nieuwe mogelijkheden op het web om aan lesmateriaal te komen nog steeds erg populair en ontvangt ongeveer evenveel bezoekers als een paar jaar geleden.

Je vindt op Internetwijzer Basisonderwijs verwijzingen naar lesmateriaal over alle vakgebieden en talloze onderwerpen. Op de voorpagina vind je verwijzingen naar lesmateriaal over actuele thema's, nu bijvoorbeeld over orkanen, herfst en Kinderboekenweek. In de Top 12 vind je de populairste links en downloads op dit moment. Alle links, rubrieken en zoekresultaten kun je via het Y-icoon voor de toevoegen aan een eigen Yurls-pagina.

Meestersipke.nl is wat inhoud betreft ongewijzigd: er kan gezocht worden in een eigen database, maar ook in 12 geselecteerde bronnen voor kinderen, zoals Schooltv, Docukit, Het Klokhuis, Jeugdbieb en WikiKids. Ook hier kunnen links eenvoudig toegevoegd worden aan Yurls.


Website /URL

Gerelateerde blogposts

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Als je een reactie plaatst kun je op drie manieren reageren:
- met jouw 'Google'-account,
- met jouw naam en eventueel de URL van jouw website / weblog,
- anoniem.
Mijn advies: Reageer altijd anoniem. Er worden dan géén gegevens van jou bewaard!
Voor meer informatie: Lees de privacyverklaring van dit edublog.

Je reactie wordt niet meteen geplaatst, maar eerst door mij gemodereerd.