woensdag 31 mei 2017

Gespot! Integratiematrix van Bloom en Gardner voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong. Uitleg en downloads

Gespot en gelezen op de website 'Kleuteridee - Lessen en lesmateriaal voor de kleuterjuf' het artikel 'Ontwikkelingsvoorsprong bij kleuters'.
"Werk je in de klas aan de hand van thema’s en ben je op zoek naar passende activiteiten voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong?Dan heb je aan één document voldoende om extra activiteiten bij je thema te vinden voor deze kleuters.Dat is de integratiematrix van Bloom & Gardner gemaakt door Barbera Planken. Barbera is zelf leerkracht van een plusklas en ontwierp de integratiematrix voor kleuters tijdens haar opleiding. Als je de integratiematrix voor je hebt en je denkt aan je thema, dan borrelen er allerlei activiteiten naar boven [...]" Lees het volledige artikel »

Schermafdruk 'Integratiematrix voor kleuters'
Bekijk / download het document op ware grootte via Kleuteridee 

Op 'Kleuteridee.nl' kun je het document gratis downloaden en daarna afdrukken op minimaal 'A3'-formaat. Daarnaast vind je in dit artikel een uitleg van de integratiematrix.

Daarnaast kun je in dit artikel een gratis blanco 'Pluskidsplanner' bekijken en downloaden om per thema activiteiten in te plannen voor 'pluskids'. Tevens vind je hier een ingevuld voorbeeld.


Website / URL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bescherm je privacy! Reageer 'Anoniem'. Zie de privacyverklaring.
Reacties worden niet meteen geplaatst, maar eerst door mij gemodereerd.